Τρόποι Αποστολής

ΌΡΟΙ  ΓΙΑ CLICK AWAY

 Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και να επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα

 ή τηλεφωνικά στο Τηλ. Κέντρο:  ☎  : 210 2840758

 

Η πληρωμή θα πραγματοποιείται κατά την ηλεκτρονική παραγγελία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζική μεταφορά στους λογαριασμούς μας τους οποίους θα βρείτε εδώ :  https://bit.ly/37YEuVp   και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email μας  modernoraptiki@gmail.com . Τέλος υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή της αγοράς σας με κάρτα στο POS του καταστήματος  Γ.Παπανδρέου 27, Μεταμόρφωση  ή με Μετρητά 

Κατόπιν συνεννόησης θα καθορίζεται συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης και θα σας αποστέλλεται email ή sms με το αποδεικτικό της παραγγελίας και την συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα παραλαβής ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση σας στο κατάστημα.

Η παράδοση θα γίνεται από το κατάστημα μας στην  Γ.Παπανδρέου 27, Μεταμόρφωση.Η Αντικαταβολή χρεώνεται 5,00€

Ανάλογα με το σημείο αποστολής, απαιτείται χρονικό διάστημα 1 – 4 ημερών για την άφιξή της.
Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών πιθανόν να απαιτείται επιπλέον χρόνος παράδοσης.

Μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα όπου θα αναφέρεται ο αριθμός αποστολής.
Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας από την ιστοσελίδα της γενικής ταχυδρομικής.

Αποστολές προς Κύπρο

Για παράδοση προϊόντων εντός 2 εργάσιμων ημερών, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 18.60€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους με Αντικαταβολή. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 4,50€.